FACT domotica
start nieuws domotica Projecten contact


            FranÁaise

Touchscreens
Deur telefonie
Inhoud


FACT in Vaesrade


FACT domotica is gevestigd in het mooie Vaesrade in het zuiden van Limburg, vanwege de aanliggende grens gebieden van Duitsland en BelgiŽ realiseren we ook altijd meer projecten in onze buurlanden. De website zal spoedig in het Engels en Duits vertaald worden. Ook een Portugese versie zal er in de toekomst zijn, dit omdat we in Spanje en Portugal bezig zijn om onze systemen uit te leveren. Verdere service aan deze systemen gaat allemaal via TCP/IP we kunnen overal ter wereld inbellen op onze systemen en wijzigingen of controles uit voeren. locale elektra bedrijven kunnen eventueel handelingen ter plekke uitvoeren en zelfs via een visuele (real-time) ondersteuning van ons krijgen! Natuurlijk beschikken we ook over de gesproken talen om zo een dienstdoende installateur bij te kunnen staan in zijn moedertaal.

Gesproken talen;                         

Woonhuis Algavre

In deze woning zit ons domotica systeem met beveiliging en camerabewaking. Vanuit een kantoor in Nederland kan de eigenaar de poetsvrouw binnenlaten. verlichting en gordijnen gaan automatisch. De eigenaar kan van afstand alles bedienen wat deze graag wil, ook de deur intercom is doorgelust en kan de eigenaar iemand die aan de deur is spreken en of later kijken via een opname wie aan de deur stond. Bij inbraak wordt een melding naar personeel in de omgeving gedaan.

EIB/KNX System Integrator Parkstad

FACT heeft in Portugal in Seia en Lisboa contact personen, in Italie in Toscana en in Frankrijk in Marseille.

Mogelijkheden

Gebruikers klaar afleveren
Wij programmeren voor u de installatie en u installeert deze zelf, met behoud van de volledige FACT service ondersteuning. Voor ondersteuning in het buitenland door middel van het internet kan een contract afgesloten worden.
 
Project ondersteuning
Wij ondersteunen diverse projectontwikkelaars en elektra bedrijven. In goed overleg met de klant realiseren we hun wensen. Vanaf de opstart van het project adviseren we in de realistische mogelijkheden van de systemen en houden we rekening met een veranderend leefpatroon van de bewoners. Vanaf een afgesproken punt nemen wij het van de elektromonteur over, implementeren wij data media en het automatiseringsysteem (domotica) en zetten de puntjes op de i. Als u een hoogstaand project wilt opleveren staan wij graag voor u klaar om het met u realiseren. Voor ondersteuning in het buitenland via het internet kan een contract afgesloten worden.

Maak snel een vrijblijvende afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken!EIB/KNX in Vaesrade


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan ICT@per-fact.nl.

Copyright © 2005 - 2018 FACT domotica
domotica Heerlen

inhoud >>

start >>