start nieuws domotica Projecten contact


            Française

Touchscreens
Deur telefonie
Inhoud


Over ons

FACT domotica is een dynamisch en enthousiast domotica bedrijf met vele jaren ervaring.
Er werd al vaker gezegd dat we ware pioniers zijn, wat ook in de demo woning van FACT domotica in Nuth te zien is. Hier tonen we onder andere met veel trots onze touchscreens met onze eigen software die op 3 verschillende professionele servers draaien.

We bezorgen de klant een groot stuk comfort en veiligheid. Dagelijkse routines worden overgenomen door onze ingenieuze systemen. Denk hierbij aan het verlaten van de woning, temperatuur gaat automatisch lager, alle verlichting en media apparatuur gaat uit, bij schemeren gaan de gordijnen en screens dicht, bij donker gaat het licht rondom aan, etc. Bij bedtijd gaat deze uit en bij de morgen gaan de screens en gordijnen vanzelf weer open. Wanneer u in uw woning aanwezig bent, heeft u de regie in eigen handen.


Bedrijfsprofiel

Sinds 1995 is de eigenaar van FACT domotica, Dhr. S.L.Wehrens, actief met Domotica. Aan de Lucas kliniek te Hoensbroek hield hij zich bezig met automatisering en aanpassingen voor gehandicapten. Dat ging tot complete verbouwingen van woonhuizen, spraaksynthese en computer aanpassingen en totaal oplossingen in verpleegklinieken toe. Na het eigen woonhuis te optimaliseren (automatiseren) ontstond al snel de vraag vanuit de omgeving om privé woningen na werktijd te automatiseren. Vanaf dat moment werkte hij aan schakelingen om luxe woningen te voorzien van domotica. Uiteindelijk kwamen er steeds meer aanvragen om luxe woningen om te bouwen en te beveiligen. De bijdrage van zijn partner mevr. J. Wehrens is van groot belang, met een achtergrond van 7 talen in woord en geschrift krijgt zij het voor elkaar om wereldwijd de mooiste materialen te importeren en klanten in hun eigen taal uitleg te geven. Hierdoor zetten we dan ook een stempel op een wereld wijde standaard! Eind 2005 werd de stap genomen om FACT te starten en een half jaar later moest S.L. Wehrens bij Toshiba ICT Europe stoppen om volledig voor FACT domotica te werken.

Het automatiseren van dagelijkse handelingen zat van kinds of aan in het bloed, na het afsluiten van een Elektronica opleiding en een opleiding als ICTer en specialisatie in diverse domotica systemen ging alles snel. Als gepassioneerde Pronto Professional programmeur werden er tal van interessante software programma's geprogrammeerd in de Pronto's waardoor de units steeds uitgebreider te gebruiken zijn in het dagelijks leven. Van het lezen van de laatste nieuwtjes in de omgeving tot het weer. Natuurlijk tevens multimedia, verlichting en klimaat controle, etc.FACT domotica
View FACT domotica S.Wehrens's profile on LinkedIn


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan ICT@per-fact.nl.

Copyright © 2005-2018 FACT domotica │ DisclamerSitemap Over onsOnze doelstelling
inhoud >>

start >>